Voor meer informatie: 077 - 398 7188
 

Creaties

Het leven heeft vele momenten waarbij een creatie van bloemen dit moment kracht bij kan zetten of in stijl kan aankleden. FlorAns maakt unieke creaties, op maat gemaakt, voor iedere gelegenheid. Eerlijke natuurlijke materialen staan aan de basis van elk arrangement.

Zo is een bruidsdecoratie meer dan een standaard boeket en corsage. Het vertelt uw verhaal. Heel persoonlijk, heel eigen, heel puur. Het kan in elke gewenste vorm en kleur gemaakt worden, waarbij uw identiteit, kleding en uniekheid aan de basis staan. Kerk, gemeentehuis, feestlocatie, trouwauto, bruidskindjes, alles wordt aangepast aan uw kleurenpalet en thema. Geheel in overleg worden uw wensen besproken en waar nodig geeft ik advies en inspiratie.

Maar ook voor bijvoorbeeld bij een overlijden maken we bijzondere creaties. Een overlijden van een dierbare persoon is een heel aangrijpend gebeurtenis. U kunt bij mij rustig de tijd nemen om iets speciaals te zoeken wat past bij uw dierbare. Speciale wensen kunnen worden vervuld.

 

slide 4