Voor meer informatie: 077 - 398 7188
 

Welkom bij FlorAns

okt

12,2014

Zoekt u een ingetogen of toch liever een creatie waar de kleuren vanaf knallen? FlorAns heeft de ambitie om vanuit uw wensen tot een passende en memorabele bloemencreatie te komen. Te inspireren om een andere sfeer in uw interieur te brengen, of;

 “een bloemrijke verleiding voor elk moment!”

 

Altijd uniek

De creaties worden gekenmerkt door elegante composities, met creatieve en verrassende details. Maar vooral: met gevoel voor de gelegenheid. En net zoals geen gelegenheid hetzelfde is, zijn ook onze creaties telkens weer uniek. Eén die het vieren van mijlpalen in het leven uitbundig completeert. Maar ook een die het nemen van afscheid verzacht. We worden als mens gevormd door het leven en haar herinneringen. Het is mede onze taak die herinneringen een onvergetelijke glans te geven.

Het is mijn uitdaging, de plantaardige decoratie en natuurlijke vormgeving tot uitdrukking en wensen van de klant te brengen! Het mooie van dit vak is, de puurheid van bloemen te laten spreken.

FlorAns Bloemenliefde, is de naam waaronder ik mijn passie voor bloemen aan u wil tonen.

About The Author

Comments are closed.